Top Clean OBJECT lamele mocheta

A fost proiectat pentru zonele de intrare cu trafic pietonal și troleibuz foarte greu. Vă recomandăm această versiune pentru mall-uri si aeroporturi.

- inaltime : 22 mm
- distanta intre lamele: 5 mm

Cere oferta

Descriere

Profilele permit transportul troliului, stivuitorului și căruciorului de transport pe covor. Covorul cu nervură rezistentă și periile robuste in casetă asigură o performanță puternică de curățare. Absoarbe sunetul, stabil dimensional, rulant și ușor de curățat. Disponibil în orice lățime și lungime. Forme speciale la cost suplimentar.

Specificatii

Profile din aluminiu Rezistență la alunecare din aluminiu (aliaj EN AW 6060, grosime perete până la 1,5 mm) pentru instalare complet susținută.
Suprafata superioara Rezistența la rupere a polipropilenei rezistente la radiații UV, rezistența la alunecare R 11 conform DIN 51130 (Standardul industrial german).
Suprafata inferioara Baza covorului este prevăzută mecanic cu inserții din cauciuc pentru anti-alunecare și reducerea zgomotului.
Conexiune Coardă din sârmă galvanizată
Blocare Șurub filetat special cu șurub din oțel inoxidabil (rezistent la rugină).
Distanta intre lamele 5 mm, distanțieri flexibili din cauciuc.
Culoare profil Aluminiu natural. Profilul poate fi furnizat sub formă de pulbere la orice culoare RAL (cu taxă suplimentară).

Galerie