Top Clean TREND XL lamele mocheta

Este cel mai bine aplicabil în zonele mari de intrare ambițioase din punct de vedere arhitectural. Elementele de covoare asigură o colectare optimă a murdăriei și confortul de mers pe jos.

- inaltime : 22 mm
- distanta intre lamele: 5 mm

Cere oferta

Descriere

Creșterea continuă a seriei TREND Top Clean vă oferă această versiune cu profile largi de aluminiu. Este cel mai bine aplicabil în zonele mari de intrare ambițioase din punct de vedere arhitectural. Elementele de covoare cu lamă cu lățimea de 37 mm și periile de casetă asigură o colectare optimă a murdăriei și confortul de mers pe jos. Pot fi adăugate combinații individuale de bare de răzuire și benzi de perie cu putere mare de curățare. Sunet-absorbant, stabil dimensional, rulant și ușor de curățat. Disponibil în orice lățime și lungime. Forme speciale la cost suplimentar.

Specificatii

Profile din aluminiu Rezistență la alunecare din aluminiu (aliaj EN AW 6060, grosime perete până la 1,5 mm) pentru instalare complet susținută.
Suprafata superioara Rezistența la rupere a polipropilenei rezistente la radiații UV, rezistența la alunecare R 11 conform DIN 51130 (Standardul industrial german).
Suprafata inferioara Baza covorului este prevăzută mecanic cu inserții din cauciuc pentru anti-alunecare și reducerea zgomotului.
Conexiune Coardă din sârmă galvanizată
Blocare Șurub filetat special cu șurub din oțel inoxidabil (rezistent la rugină).
Distanta intre lamele 5 mm, distanțieri flexibili din cauciuc.
Culoare profil Aluminiu natural. Profilul poate fi furnizat sub formă de pulbere la orice culoare RAL (cu taxă suplimentară).

Galerie