Top Clean TREND casete de perii

Recomandate in special pentru spatiile exterioare und este nevoie deo suprafata rezistenta la intemperii cu maximum de protectie importriva murdariei de toate felurile.

- inaltime : 13/ 17/ 22/ 27 mm
- distanta intre lamele: 5 mm

Cere oferta

Descriere

Stergatoarele profesionale de praf au un rol functional in protejarea suprafetelor interioare si in mentinerea standardului de curatenie in intreaga cladire, dar pot avea si un rol estetic in zona de intrare, in diverse dimensiuni si personalizari. Praful si particulele aduse din exterior pe incaltaminte pot deteriora suprafetele finite ale pardoselilor, pot creste costurile de intretinere ale spatiilor interioare si, nu in ultimul rand, pot deteriora calitatea mediului interior, cu implicatii pana la deteriorarea sanatatii.

Ne propunem sa va recomandam cateva criterii de alegere si dimensionare a unui stergator profesional:

1. In functie de destinatia utilizarii stergatorului;

- in interior puteti face combinatii de lamele cu mocheta, casete de perii, rascheta de aluminiu sau banda de perii;

- in zonele intermediare puteti folosi orice combinatie de cauciuc, mocheta sau perii in fuctie de capacitate de curatare din zona exterioara;

- pentru zona de exterior este recomandabil sa proiectati covorul cu lamele de cauciuc sau in combinatie cu casete de perii;

2. In functie de valorile de trafic:

- pentru trafic strict pietonal se poate folosi orice combinatie de lamele, materialul se alege in functie de zona in care va fi utilizat (interior / exterior), iar inaltimea profilului suport poate fi redusa;

- pentru trafic intens/greu se recomanda folosirea stergatoarelor cu un profil de aluminiu adaptat, cu grosimi de pana la 3 mm ale profilului, cu inaltimi mai mari si distante crescute intre lamele, aceste zone putand fi traversate si de transpaleti sau stivuitoare usoare.

3. In functie de dimensiunile intrarii:

trebuie adaptate specificului fiecarei intrari astfel incat tot traficul din zona intrarii sa intersecteze suprafata protejata si sa permita traversarea stergatorului cu minim doi pasi cu fiecare picior.

4. In functie de modul de instalare:

stergatoarele se pot instala incastrat, in pardoseala, cu ajutorul ramei de aluminiu sau se pot monta aplicat pe pardosela pentru inaltimi de 10 mm si 17 mm cu ajutorul ramei tip rampa.

Tabelul urmator defineste tipul si inaltimea profilului precum si tipul si nivelul de incarcare suportat

Specificatii

Inaltime lamele (mm) Inaltime rama (mm) Spatii intre lamele (mm)
13 15 5
17 20 5
22 25 5
27 30 5
Profile din aluminiu Rezistență la alunecare din aluminiu (aliaj EN AW 6060, grosime perete până la 1,5 mm) pentru instalare complet susținută.
Suprafata superioara Rezistența la rupere a polipropilenei rezistente la radiații UV, rezistența la alunecare R 11 conform DIN 51130 (Standardul industrial german).
Suprafata inferioara Baza covorului este prevăzută mecanic cu inserții din cauciuc pentru anti-alunecare și reducerea zgomotului.
Conexiune Coardă din sârmă galvanizată
Blocare Șurub filetat special cu șurub din oțel inoxidabil (rezistent la rugină).
Distanta intre lamele 5 mm, distanțieri flexibili din cauciuc.
Culoare profil Aluminiu natural. Profilul poate fi furnizat sub formă de pulbere la orice culoare RAL (cu taxă suplimentară).

Galerie