Safe Clean TREND lamele luminoase

Safe TREND completeaza sistemele inegrate de siguranta in cladirile publice. Datorita benzilor de siguranta albe care contrasteaza in mod drastic cu celelalte componente, acest sistem de stergatoare de intrare este vizibil si pentru persoanele cu deficiente de vedere.

- inaltime : 10 / 17 / 22 mm
- lamele luminoase

Cere oferta

Descriere

Sistemul TREND Safe Clean isi arata eficienta maxima in cazul unei erori bruste a luminii: pigmentii speciali din benzile de siguranta colecteaza energie luminoasa si funizeaza o sursa constanta de lumina. Rama ramane vizibila chiar si in intuneric complet. Intrarile, iesirile si usile de evacuare sunt mult mai usor de localizat gratie caracteristicilor lumnisciente ale TREND Safe Clean.

Combinatiile sistemelor tactile: indicatorii tactili pentru podea sunt ajutoare importante pentru persoanele cu handicap sau deficiente de vedere. Fasciculele de siguranta lumnisciente ala covorasului pot fi usor combinate cu sistemul de ghidare tactil. Sistemul TREND Safe Clean a primit premiul ICONIC 2017 : Inovatie interioara - Best of Best.

Specificatii

Profile din aluminiu Rezistență la alunecare din aluminiu (aliaj EN AW 6060, grosime perete până la 1,5 mm) pentru instalare complet susținută.
Suprafata superioara Rezistența la rupere a polipropilenei rezistente la radiații UV, rezistența la alunecare R 11 conform DIN 51130 (Standardul industrial german).
Suprafata inferioara Baza covorului este prevăzută mecanic cu inserții din cauciuc pentru anti-alunecare și reducerea zgomotului.
Conexiune Coardă din sârmă galvanizată
Blocare Șurub filetat special cu șurub din oțel inoxidabil (rezistent la rugină).
Distanta intre lamele 5 mm, distanțieri flexibili din cauciuc.
Culoare profil Aluminiu natural. Profilul poate fi furnizat sub formă de pulbere la orice culoare RAL (cu taxă suplimentară).

Galerie