Dispozitive acoperire rosturi de dilatare TENSA-MODULAR LR

Fluenta traficului in sectorul de dilatare de la capatul podurilor mari este asigurata de un sistem de dilatare modular, compus dintr-un ansamblu de grinzi lamelare care isi distribuie in mod egal miscarea de dilatare, impartind-o in rosturile individuale create între ele. Etansarea ansamblului se realizeaza prin profile elastomerice sigilante interconectate cu grinzile lamelare, formand un sistem hidroizolant.

- instalare in nisa betonata
- insertii elastomerice amovibile

Cere oferta

Descriere

Domeniu de dilatare al dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilatare TENSA-MODULAR LR este de 0 - 2000mm ( la cerere pâna la 2400mm ). La cerere se poate opta pentru o variantă silențioasă, echipată cu plăci sinusoidale. Deasemenea, se poate opta pentru o variantă antiseismică.

Mișcarea totala a punții este împărțită între mai multe goluri individuale create de grinzile orizontale ale suprafeței. Gapurile individuale sunt sigilate cu profile elastomerice etanșate, iar mișcările laterale ale suprafeței sunt controlate de un sistem de control elastic. Drenarea îmbinării se face prin sistemul de drenare al punții de pod. Tipurile îmbinărilor LR-LS prezintă pe suprafața lor așa-numitele plăci sinusoidale, care reduc zgomotul cauzat de traficul de trecere cu până la 80%.

Amestecurile de dilatare TENSA-MODULARE sunt utilizate atunci când mișcările unui pod depășesc capacitatea unei articulații unice. Sistemul etanș, care a fost inventat de mageba acum câteva decenii, este proiectat pe bază modulară și poate fi adaptat pentru a satisface cerințele specifice aproape a oricărei structuri.

Galerie