Dispozitive acoperire rosturi de dilatare TENSA-FINGER GF

Dispozitivul de dilatare tip "pieptene glisant", tip GF este robust si performant, satisfacand exigentele incarcarilor din trafic, miscarilor, confortului la condus si durabilitatii. Subansamblurile conjugate "pieptene", pretensionate si rezemate pe o placa de glisare, permit miscari verticale si de rasucire a sectiunilor adiacente ale podului.

- instalare in nisa betonata
- insertie drenanta amovibila

Cere oferta

Descriere

Domeniu de dilatare al dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilatare TENSA-MODULAR LR este de 0 - 1000mm. Racordurile de glisare TENSA-FINGER GF sunt potrivite pentru utilizarea în trafic intens. Sistemul este proiectat pe bază modulară, permițând înlocuirea plăcilor individuale, după cum este necesar.

Plăcile de deget de oțel acoperă un profil de margine care este ancorat de o parte și de alta a orificiului de punte și care prezintă flanșe de izolare pentru conectarea membranei de impermeabilizare a punții. Un canal de scurgere, suspendat sub îmbinare și conectat la profilele de margine, se descarcă în sistemul de drenaj al punții. Plăcile de amprentă sunt pretensionate în jos de către arcurile din oțel inoxidabil, împiedicându-le să se extindă deasupra suprafeței de acționare. Orientarea imbinarii, în direcția deplasării vehiculului, reduce la minimum emisiile de zgomot și maximizează confortul șoferului.

Galerie