Aparate de reazem tip oala RESTON-POT

Recomandate pentru rezemarea tablierelor podurilor rutiere si feroviare cu structura de beton, metalica sau mixta, de gabarit mediu.

- reazem tip “oală”
- centură sigilantă POM-Sealing

Cere oferta

Descriere

PRINCIPIU : Un calup de cauciuc natural este plasat într-un cilindru de oţel - oala – şi o placă din oţel - pistonul – este plasat deasupra. Sub presiunea sarcinii verticale ridicate, calupul elastic favorizează mişcările de înclinare ale pistonului în jurul oricărei axe orizontale. În funcţie de modurile de lucru – fix, mobil unidirecţional sau mobil omnidirecţional, poate prelua forţe orizontale şi mişcări (longitudinale ori transversale), simultan cu încărcările verticale.

CALITATE: Aparatele de reazem mageba pot bearings au fost utilizate în ultimele 4 decenii în mai mult de 50,000 de cazuri, cu succes, în lumea întreagă. Calitatea şi durabilitatea reazemelor sunt asigurate de:

• Personal calificat şi cu experienţă

• Proiectare ingenioasă şi componente de încredere (de ex. POM-sealing)

• Materiale de înaltă calitate (platane PTFE cu grosimea minimă de 5mm, ghidaje DU cu piese din bronz, ulei siliconic atent selecţionat etc.)

• Standarde de calitate înaltă (certificate ISO9001:2000 & EN729-2)

• Supraveghere externă de către institute recunoscute (MPA Stuttgart, Germania)

• Munca şi practica manufacturieră certificate prin licenţe de asigurarea calităţii.

Aparatele de reazem RESTON®POT sunt fabricate conform standardului european EN1337-5. Sunt etichetate cu marcajul CE, care confirmă îndeplinirea tuturor exigenţelor acestui standard. Calitatea şi conformitatea sunt inspectate regulat de către institutul independent MPA din Stuttgart, Germania.

Galerie