Aparate de reazem ajustabile RESTON-POT LIFT-CONTROL

Reazemele hidraulice, ajustabile pe inaltime, au capacitatea de a permite corectarea cotei de nivel a tablierului, in cazul denivelarilor cauzate de tasari neuniforme ale sub-structurii. Pot fi utile deasemenea in cursul lucrarilor de instalare a aparatelor de reazem sub tablier.  

- reazeme hidraulice
- reazeme ajustabile

Cere oferta

Descriere

Rulmenții de ridicare și măsurare se bazează pe rulmentul RESTON-POT. Un senzor electronic integrat permite măsurarea directă a forței purtate de lagăr. Rulmentul, care are, de asemenea, o supapă integrată cu ac, poate fi utilizat - împreună cu o pompă hidraulică externă - pentru a ridica puntea, după cum este necesar.

Reazemele RESTON-POT LIFT-CONTROL sunt utilizate pentru poduri care ar putea fi de așteptat să se confrunte cu miscari in sol și pentru a satisface cerințele speciale în construcția clădirilor. Deplasările verticale pot fi compensate cu ușurință și în siguranță utilizând funcția de ridicare a lagărului, economisind necesitatea pentru cricuri hidraulice și introducerea și îndepărtarea plăcilor de ambalare.

Galerie