Bariere de praf pentru trafic pietonal

Bariere de praf pentru trafic pietonal

Sunt recomandate pentru zonele de intrare în spatii comerciale sau rezidentiale. Barierele de praf sunt covoare articulate, alcatuite din profile rectangulare de aluminiu de sectiune supla, acoperite cu lamele de mocheta, cauciuc, perii; fiind posibila dispunerea intercalata a unor lamele tip racleta. Pentru curatarea periodica, covoarele stergatoare se pot ridica din rama - care poate fi pentru montaj incastrat sau aplicat.

Produse din categoria:
Bariere de praf pentru trafic pietonal

Recomandat pentru intrari acoperite in spatii rezidentiale sau comerciale unde absorbtia umezelii si indepartarea noroiului este foarte importanta< ... continuare»

In afara de protectia pe care o ofera impotriva umezelii acest tip de stergator, cu ajutorul raschetei din aluminiu, opreste si murdaria solida

... continuare»

Casetele de perii protejeaza cel mai bine suprafetele sensibile precum marmura, parchetul sau podele laminate indepartand nisipul mare si pietrisul ... continuare»

O varianta combinata intre rascheta si casetele de perii.

... continuare»

Se foloseste in special in zonele residentiale si comerciale acolo unde este nevoie de rezistenta la intemperii si coroziune.

... continuare»

Pentru spatiile unde protectia impotriva murdariei trebuie sa fie cat mai buna se foloseste acest tip de covor inainte de intrarea in spatiul prote ... continuare»

Penru o curatare mai buna a mizeriei se pot folosi in ansamblul stergatorului periile in combinatie cu lamelele de cauciuc.

... continuare»

Recomandate in special pentru spatiile exterioare und este nevoie deo suprafata rezistenta la intemperii cu maximum de protectie importriva murdari ... continuare»

Cele mai noi produse:
Aboneaza-te la newsletter: