Dispozitive pentru rosturile de dilatare ale podurilor

Dispozitive pentru rosturile de dilatare ale podurilor

Gama variata a dispozitivelor pentru rosturile de dilatare ale podurilor satisface orice necesitate, asigurand traficul nestanjenit al vehiculelor. Functionarea precisa, preluarea miscarilor pe cele 3 axe, tolerarea abaterilor de nivel sau aliniament intr-o marja dimensionala larga - sunt doar cateva dintre calitatile lor. Solutii tehnice brevetate rezolva cerintele exprese, cum ar fi reducerea nivelului de zgomot, nivelul minim asigurat de aderenta cu pneurile, comportarea la seism sau intretinerea facila.

Produse din categoria:
Dispozitive pentru rosturile de dilatare ale podurilor

Dispozitivul monofanta pentru rosturi de dilatare mageba TENSA®GRIP Tip RS este alcatuit din doua profile masive din otel cu ancore cu bucla s ... continuare»

Dispozitivul monofanta TENSA®CRETE tip RE este un produs pentru rosturi de dilatare hidroizolant si robust, asigurand preluarea miscarilor de p ... continuare»

Fluenta traficului in sectorul de dilatare de la capatul podurilor mari este asigurata de un sistem de dilatare modular, compus dintr-un ansamblu d ... continuare»

Dispozitivul de dilatare TENSA®FINGER este compus din profile masive de otel cu ancorare conventionala in beton.
Satisface cele mai exigen ... continuare»

Dispozitivul de dilatare tip "pieptene glisant", tip GF este robust si performant, satisfacand exigentele incarcarilor din trafic, miscarilor, conf ... continuare»

Dispozitivul de dilatare TENSA®FLEX este un sistem compus metal/elastomer, constand din doua parti asimetrice. O sectiune "pieptene" superioara ... continuare»

Profilul de dilatare TENSA®ACME este un profil de compresiune proiectat sa compenseze miscari de pana la 65 mm si sa etanseze rosturi si goluri ... continuare»

Cele mai noi produse:
Aboneaza-te la newsletter: