Aparate de reazem

Aparate de reazem

Aparatele de reazem sunt destinate sa echipeze poduri rutiere, feroviare sau mixte, in orice varianta constructiva sau gabarit cunoscut. Au capacitatea sa suporte cu succes sarcini verticale insemnate, asigurand simultan preluarea eforturilor de deplasare orizontala normala sau incidentala. Inovatiile aplicate in proiectarea si producerea acestora le asigura totodata o mare capacitate de a face fata vibratiilor, incarcarilor suplimentare sau conditiilor extreme de clima.

Produse din categoria:
Aparate de reazem

Recomandat pentru rezemarea tablierelor podurilor rutiere cu structura de beton, metalica sau mixta, de gabarit mic si mediu

... continuare»

Recomandate pentru rezemarea tablierelor podurilor rutiere si feroviare cu structura de beton, metalica sau mixta, de gabarit mediu.

... continuare»

Recomandate pentru rezemarea tablierelor podurilor rutiere si feroviare cu structura metalica, cu "grinda continua" lunga.

... continuare»

Reazemele progresive sunt reazeme tip oala, prevazute cu o placa superioara inclinata - tip "pana" - destinate metodei de "lansare progresiva" a ta ... continuare»

Reazemele liniare sunt destinate instalarii pe structuri inguste, unde spatiul este limitat iar eventualele miscari de inclinare sunt monodirection ... continuare»

Reazemele orizontale sunt destinate doar transmiterii fortelor orizontale, mono- sau multi-directional.

... continuare»

Reazemele hidraulice, ajustabile pe inaltime, au capacitatea de a permite corectarea cotei de nivel a tablierului, in cazul denivelarilor cauzate d ... continuare»

Reazemele speciale sunt structuri metalice de mari dimensiuni - fiind produse unicat, conform specificatiilor beneficiarului - cu rol de transmiter ... continuare»

Cele mai noi produse:
Aboneaza-te la newsletter: