Noua imagine a site-ului WWW.PROSISTEM.RO

Noua imagine a site-ului WWW.PROSISTEM.RO

PROSISTEM - in proces de reinnoire perpetua
 
Incepand din aceasta vara, PROSISTEM este in plin proces de improspatare a ofertei sale - dedicata ca intotdeauna profesionistilor in domeniu, pentru rezolvarea problemelor specifice ce apar in santier.

Noi abordari vin in sprijinul beneficiarilor nostri, in acord cu cerintele functionale si estetice ale proiectelor. Va oferim acum rezolvari mult mai flexibile, game de produse mult diversificate, la preturi avantajoase.

Progresul nivelului de informatie in conceptia si proiectarea constructiilor face necesara sustinerea exigentelor specificate in proiect cu solutii viabile in practica, concretizate prin identificarea corecta a cerintelor, stabilirea produsului care raspunde cel mai bine cerintelor specificate prin proiect si, dupa caz, livrarea acestuia cu sau fara operatiuni de instalare.

Suportul nostru este oferit la toate nivelurile, de la recomandari adresate proiectantului, motivate prin argumente tehnice si functionale, pana la asistenta in santier la punerea in opera a produsului si ulterior, in exploatarea acestuia.

Cele mai noi produse:
Aboneaza-te la newsletter: