Furnizori

HEUTE

Calitatea noastra sta in detalii.

"Nu ne-am propus sa fim cei mai mari, doar cei mai buni" acesta este motto-ul lui August Heute din 1905 iar compania a ramas credincioasa acestei maxime.

Dispozitivele de curatare sunt specialitatea noastra inca din 1950 cand Heute a inceput prodctia de  masinarii de curatat pantofii.

Acum gama de produse este mult mai larga pentru a satisface cat mai multe ramuri industriale care au nevoie de spatii de lucru curate.

Toate produsele noastra au o durata de viata lunga daca sunt folosite si ingrijite corespunzator iar piese deschimb puteti gasi pan la 20 de ani dupa ce produsul a fost achizitionat de la noi.

Dispozitivele noastra sunt renumite in Germania si sunt exportate in intreaga lume


Mai multe detalii despre HEUTE gasiti aici:
http://www.heute-gmbh.de/englisch_2085----2.html
Gradus

Gradus a fost fondata in 1966. Gama initiala (accesorii pentru pardoseli) - aflata si acum in centrul activitatii – s-a dezvoltat pana la gama completa de solutii de interior pe care o ofera astazi.
Cu peste 300 de angajati in lume, Gradus ofera solutii pentru  pardoseli, stergatoare profesionale, protectii de pereti, sisteme LED, etc, pe langa gama completa de profile pentru trepte si profile de finisaj adaptate oricaror nevoil specifice  din cladirile publice.
Reputatia sa ca lider de piata este obtinuta prin gradul inalt de inovativitate al produselor, preocuparea continua pentru rezolvarea problemelor tehnice ale clientilor si, nu in ultimul rand, prin respectarea valorilor declarate: Calitate si Profesionalism.


Mai multe detalii despre Gradus gasiti aici:
www.gradusworld.com
GEGGUS

In ultimii 60 de ani, GEGGUS a creat o varietate impresionanta de produse de inalta performanta si calitate excelenta.
Stergatoarele profesionale pentru intrari nu doar pastreaza intrarea foarte curata, dar protejeaza pardoseala obiectivului de uzura de abraziune, cauzata de granulele dure din praf; in plus, se reduce frecventa intervalelor la care trebuie curatata pardoseala.
Aspectul, pretul, utilitatea si eficienta sunt avantajele folosirii sistemelor GEGGUS pentru amenajarea spatiilor de acces.
GEGGUS s-a specializat in productia de stergatoare profesionale pe suport de aluminiu si stergatoare din cauciuc sub forma de fagure, devenind un lider de piata in Europa.
Ramele fabricate din aluminiu, alama si otel inox, diversele stergatoare precum si produsele speciale pentru anumite zone de lucru intregesc portofoliul de produse.
Procesarea rapida a comenzilor in productia standard sau cea speciala (personalizata) fac posibila livrarea produselor comandate intr-un timp scurt.


Mai multe detalii despre GEGGUS gasiti aici:
www.geggus.com
PROLINE

O companie tanara cu idei noi.
Pe 1 octombrie 1994 PROLINE a inceput functionarea in Koblenz unde producea profile pentru gresie cu o echipa de doar cativa oameni fiind departe de tintele, ideile si conceptele pe care tanara companie si le propusese si departe de drumul care avea sa duca la ceea ce este astazi. Inca de la inceput tinta PROLINE era sa devina una dintre companiile de top din Germania, iar ulterior sa devina o companie cunoscuta la nivel european.
Acest lucru avea sa fie realizat printr-o strategie bazata pe produse de calitate superioara care indeplinesc standardele inalte in ceea ce priveste estetica, design-ul, precum si ideile inovatoare care garanteaza clientului satisfactia folosirii produselor.
In prezent, PROLINE detine un portofoliu cuprinzind peste 2000 de produse de la profile pentru gresie si faianta la profile pentru diverse pardoseli precum si accesoriile aferente acestora.  Datorita acestei viziuni PROLINE este astazi unul dintre cei mai cunoscuti producatori de profile din Germania si datorita dezvoltarii dinamice si a calitatii produselor sale inovative. Proline este astazi prezenta in peste 25 de tari.


Mai multe detalii despre PROLINE gasiti aici:
www.proline-profile.de
INPRO CORPORATION

InPro Corporation (IPC) a fost infiintata in 1979 sub denumirea de Institutional Products Corporation. In acel moment compania era un distribuitor de produse pentru protectie usi si pereti cu probabilitate mare la impact, in special pentru domeniul medical.
In august 1986 IPC a devenit producator pentru o parte din acestea. Pana in 1990, IPC a devenit distribuitorul propriilor sale produse. In 1995, renumele firmei era deja consolidat, fiind singura companie din industrie capabila sa produca toate produsele pe care le vindea.
Acestia au fost ani reprezentativi pentru InPro, in care s-a construit platforma companiei prin care InPro avea sa isi lanseze cu succes multitudinea de programe. Evenimente precum introducerea in industrie a primei filozofii “Total Wall Concept” impreuna cu programul  “Antera Vinyl Wallcovering”, permitand crearea unitara a protectiilor si decoratiunilor pentru usi si pereti, au fost recunoscute si prin brevete - unul dintre acestea, pentru produsele de finisaj colaminate.
InPro Corporation isi extinde gama de produse prin achizitionarea a doua noi linii de productie. Compania a achizitionat Clickeze, un lider in productia de profile pentru compartimentari.
InPro a cumparat si JointMaster Architectural Joint Systems si a mutat activitatea din California. JointMaster furnizeaza profile pentru rosturile de dilatare si bariere de foc folosite in toate tipurile de proiecte imobiliare in SUA si in intreaga lume.
Realizarile InPro din 2002 au inclus si introducerea primului program cuprinzator de reciclare din industrie; fiind recunoscut printr-un prestigios premiu Bell Award; dezvoltarea EnviroGT - o linie ampla, durabila si ecologica de balustrade, sisteme pentru protectia peretilor si a colturilor; dezvoltarea interna a unei divizii complet noi InPro Signscape Signage and Wayfinding.
Dupa finalizarea constructiei noului sau centru de distributie si mutarea in acesta a intregului efectiv, InPro a cumparat Lippert Corporation, adaugand suprafetele si finisajele decorative in lista de produse.


Mai multe detalii despre INPRO CORPORATION gasiti aici:
www.inprocorp.com
MAGEBA

Mageba este un furnizor international de servicii si produse pentru aparate de reazem, dispozitive de dilatare ale podurilor si alte produse speciale pentru industria constructiilor.
Cele mai recente obiective ale companiei sunt reprezentate de activitati complexe de supraveghere si diagnoza a structurilor (monitorizare, inspectii) in care mageba joaca rolul de lider mondial.
Birourile centrale ale companiei elvetiene - fondata in 1963 - sunt situate in Bülach, Elvetia. Ulterior, compania s-a extins cu facilitati de productie in Fussach (Austria), Shanghai (China), Kolkata (India) si birouri in Uslar si Stuttgart (Germania) sau Cugy (Elvetia). In total, mageba dispune in prezent de reprezentante oficiale in 45 de tari, aflate pe intreg mapamondul. Fiind posesoare a numeroase patente pentru aparate de reazem si amortizoare antiseismice, mageba si-a castigat reputatia de inventator al sistemului de dilatare modular. Exista in prezent mii de poduri, pe intreg mapamondul, echipate cu aparate de reazem si cu dispozitive de dilatare furnizate de mageba. Caracteristica de baza a echipamentelor mageba este durabilitatea. Acestea asigura o functionare ireprosabila pentru decenii, chiar sub conditii extreme.
Mageba e certificata ISO din 1991. Competenta tehnica completa, impreuna cu un management al calitatii consistent si cu un buget ridicat pentru cercetare si dezvoltare - in colaborare cu universitati de renume - constituie bazele succesului mageba. Reputatia internationala a companiei se bazeaza pe implicarea in numeroase proiecte majore de renume, cum ar fi Podul Oresund - care uneste Danemarca de Suedia inca din anul 2000 - sau podul Tsing Ma Bridge din Hong Kong, care a fost edificat in 1995 spre a deservi noul aeroport.
Mageba are o participare notabila in diverse asocieri industriale, comisii si grupuri de experti. In particular, compania si-a adus contributia la bazele stabilirii standardelor (CEN, EOTA) in ultimii 20 de ani, determinand astfel progresul general in domeniu. Ingineri si tehnicieni bine pregatiti asigura suport tehnic beneficiarilor, pe intreg mapamondul.
In 2003, compania BAMECO a fost integrata in grupul mageba, urmat de Divizia C a companiei Proceq, in 2004. Acestea au permis extinderea gamei sortimentale si imbunatatirea serviciului de asistenta a clientilor.
Astazi, mageba este unul din furnizorii mondiali de echipamente pentru poduri, producand anual in medie 10.000 de aparate de reazem si 30.000m de dispozitive de dilatare.


Mai multe detalii despre MAGEBA gasiti aici:
www.mageba.ch
BUCHBERGER PROFILSYSTEME

De peste 20 de ani, clientii nostri ne considera un partener de incredere pentru profile de dilatare: BUCHBERGER PROFILSYSTEME este azi unul dintre liderii europeni de piata.
Numele BUCHBERGER PROFILSYSTEME este asociat cu o companie germana eficienta, de talie mijlocie.
Compania este situata in Hofstetten, partea centrala a Bavariei. De fapt, intreaga istorie a companiei depaseste 50 de ani, initial aceasta functionand ca atelier mecanic pentru reparatii la utilaje agricole. Peste decenii, am parcurs calea dezvoltarii, spre a deveni o companie moderna si progresista.
Deprinderile pozitive, cum ar fi manopera atenta si gestionarea optima a resurselor si comenzilor sunt in continuare atribute ale succesului nostru.
Ideile noastre inovative, solutiile moderne si calitatea in productie si instalare, constituie bazele activitatii noastre.
De mai mult de doua decenii, ne-am specializat in producerea profilelor de dilatare iar compania noastra se bucura de o reputatie excelenta.
BUCHBERGER PROFILSYSTEME aspira sa devina unul dintre liderii de piata pentru profile de dilatare. Furnizam solutii tehnologice de incredere, dezvoltam concepte inovative si produse noi, fiind pionieri in acest domeniu.
Profile perfecte si servicii excelente - aceasta este baza eticii muncii noastre.
Compania noastra desfasoara eforturi sustinute pentru optimizarea si extinderea permanenta a gamei serviciilor noastre: consultanta, planificare, dezvoltare, constructie, productie, instalare si distributie.
Excelenta serviciilor dintr-o singura sursa:
BUCHBERGER PROFILSYSTEME.


Mai multe detalii despre BUCHBERGER PROFILSYSTEME gasiti aici:
www.buprofile.de
Cele mai noi produse:
Aboneaza-te la newsletter: