PROTECTII PENTRU USI SI PERETI

PROTECTII PENTRU USI SI PERETI

Protectiile pentru usi si pereti asigura pastrarea aspectului ingrijit al finisajului interior pentru o durata de timp indelungata, astfel incat nu va trebui sa renovati sau sa reparati foarte des. Aceste produse protejeaza suprafetele verticale  interioare de posibile daune accidentale, mai ales in zonele expuse traficului intens de vehicule usoare: carucioare de marfa sau cumparaturi, mese, targi sau paturi pe rotile etc. Astfel se protejeaza muchiile si suprafetele peretilor si usilor.

Tipuri de:
PROTECTII PENTRU USI SI PERETI

Produsele avand destinatia de protectie a muchiilor peretilor si stalpilor, au aparut ca urmare a necesitatii de a evita avariile produse de trafic ... continuare»

Pentru protecÅ£ia la soc, lovire sau zgariere a usilor si a zonelor adiacente, sunt furnizate produse ce combina rezistenta mecanica deosebita cu ... continuare»

Produsele destinate protectiei suprafetelor indeplinesc functiunea de absorbire a socurilor accidentale; se pot completa cu elemente avand totodata ... continuare»

Gama sortimentala extrem de diversa a barelor de protectie a peretilor combinate cu mana curenta, ofera posibilitati nelimitate de armonizare cu re ... continuare»

Cele mai noi produse:
Aboneaza-te la newsletter: