PROFILE PENTRU FINISAJE

PROFILE PENTRU FINISAJE

Profilele de finisaj sunt destinate sa imbine sau sa delimiteze finisajele finale ale suprafetelor, in cazul pardoselilor, treptelor, peretilor sau tavanelor. Cateva exemple de astfel de finisaje: placaje ceramice (gresie, faianta); marmura, granit; parchet masiv sau laminat; mocheta, pvc si multe altele; pentru suprafete situate la interior sau exterior.Materialele din care sunt produse profilele sunt diverse, de la pvc la alama sau inox, toate avand in comun gradul inalt de calitate al prelucrarii, precum si valentele estetice deosebite.Nivelul calitativ inalt, le fac apte de a raspunde celor mai ridicate exigente, in constructii cu grad de finisare deosebit cum ar fi: hoteluri de 4 sau 5 stele, clinici, ambasade, aeroporturi, constructii rezidentiale, locuinte personale pentru exigenti ,etc.

Tipuri de:
PROFILE PENTRU FINISAJE

Pentru muchiile suprafetelor finisate cu placaje ceramice sau a celor finisate cu piatra (marmura, granit, piatra feliata) este disponibila o gama ... continuare»

Pardoselile finisate cu diverse materiale beneficiaza de o oferta vasta de profile destinate sa echipeze conturul acestora, sau tranzitia dintre su ... continuare»

Pardoselile balcoanelor sau teraselor necesita adeseori tratarea estetica a terminatiilor sau a trecerilor acestora.
Pentru terasele ample, di ... continuare»

Cabinele de dus moderne presupun o relatie mai deschisa cu restul spatiului baii. Un efect deosebit se obtine prin transformarea unui sector al par ... continuare»

Utilitatea lor este aceea de a proteja finisajul scarilor de lovituri si deteriorari si de a impiedica accidentele datorate alunecarilor sau cazatu ... continuare»

Cele mai noi produse:
Aboneaza-te la newsletter: