PROFILE PENTRU ROSTURI DE DILATATIE

PROFILE PENTRU ROSTURI DE DILATATIE

Cea mai completa gama de profile de dilatare, pentru acoperirea rosturilor structurale in pardoseli, pereti sau tavane; include produse dedicate parcarilor sau jonctiunilor acoperisurilor terasa (ne)circulabile.Fara acestea, nu ar fi posibila sectorizarea pardoselilor din constructiile mari, extinderile cladirilor existente, parcarile ample subterane sau suspendate.

Tipuri de:
PROFILE PENTRU ROSTURI DE DILATATIE

Ideale pentru spatiile rezidentiale, cladiri de birouri si administrative. Finisaje din pvc sau cauciuc de diverse culori, pentru insertia ce raman ... continuare»

Zonele cu trafic greu se gasesc in special in mall-uri, centre de expozitii, depozite si spatii de productie, gari si aeroporturi.Pentru aceste zon ... continuare»

Profilele cu hidroizolatie se folosesc in special la garaje si parcari, spitale, diverse obiective industriale si comerciale precum si in medii und ... continuare»

Membranele elastice sunt materiale de sinteza elastomerice utilizate pentru sigilarea in dreptul rosturilor de dilatare si asigurarea continuitatii ... continuare»

Cele mai noi produse:
Aboneaza-te la newsletter: